X

Menu

Simon Stevin ArnhemSimon Stevin
Ondernemerscentrum Arnhem

  • Ondernemerscentrum Simon Stevin Arnhem
  • Bedrijfverzamelgebouw Simon Stevin Arnhem
  • Kantoorruimte Simon Stevin Arnhem
  • Kantoorruimte Arnhem
  • Kantoorruimte  Arnhem
Menu

Te Huur
Zelfstandige kantoorruimte

De individuele kantoorruimten worden turn key opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, individueel te regelen airconditioning, binnenzonwering en beschikken per direct over telefonie en glasvezelinternet. De kosten voor het glasvezelinternet zijn inbegrepen in de servicekosten. Hierdoor kan uw organisatie zorgeloos direct aan de slag. Bij afwezigheid is uw bedrijf altijd bereikbaar via de telefoonantwoordservice van de receptie, welke de telefoon beantwoordt met de naam van uw bedrijf. Voor vergaderingen is er een algemene vergaderruimte aanwezig waar uw organisatie gebruik van kan maken. Dankzij voorgaande zaken blijven de investeringen voor uw bedrijf beperkt en komt zelfs de kleinste organisatie professioneel voor de dag.

De individuele kantoorruimte zijn al beschikbaar vanaf EUR 375,- per maand exclusief BTW en inclusief servicekosten. In de servicekosten zijn onder meer het energieverbruik, glasvezelinternet en telefoonantwoordservice al inbegrepen. De grootte van de kantoorruimten variëren van 30 m² tot en met 500 m² aansluitend. Toekomstige uitbreidingen zijn derhalve eenvoudig te realiseren.

Op dit moment zijn de volgende units beschikbaar:

Oppervlakte in m² Totaal per maand
30 m² € 375,00
35 m² € 437,50
60 m² € 750,00
80 m² € 1000,00
90 m² € 1125,00
104 m² € 1300,00
128 m² € 1600,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief BTW.

Foto's

Hal Simon Stevin Arnhem Hal Simon Stevin Simon Stevin

Meer informatie


ilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u interesse in een bedrijfsruimte op deze locatie? Neem dan contact op met:

Intercity Real Estate Management
Jupiterstraat 67
2132 HC Hoofddorp
T. 088 – 003 84 00
E. info@irm.nl
W. www.irm.nl